Sälj cykel

Hur säljer jag min cykel med ReRide?

Priser

Grundkontroll:

Priset för en grundkontroll skiljer sig beroende på vilken typ av cykel du vill sälja. För att säkerställa att en MTB är godtyckligt skick behöver vi spendera lite mer tid på att kolla igenom dämpningen - vilket tar mer tid - medan en lite enklare hybridcykel går fortare. Läs gärna mer om priset för de olika cykeltyperna samt vad kontrollen fattar via länken nedan.

ReRide Plus

Känner du att det är dags för din cykel att hitta en ny ägare, men är intresserad av att gå igenom själva säljsprocessen? Då är ReRide Plus något för dig! För 10% av säljpriset lämnar du helt enkelt din cykel hos din partner så står vi för försäljningen. Nästa gång du hör något är det från klirret i din digitala plånbok!

Hur bedömer vi din cykel?

När vi gör en bedömning av skicket på din cykel går vi igenom ett flertal punkter. Vi graderar skicket på slitdelar och andra komponenter i en 10 stegs skala och hjälper dig att åtgärda dom eventuella komponenter som inte når nivå 7 eller högre.

Vi gör detta för att säkerställa att cykeln som säljs kommer fungera på ett bra sätt för den nya köparen och för att kunna lämna en garanti. På så sätt kan du få ett högre försäljningspris för cykeln och en köpare som känner sig helt trygg med sin nya cykel.

ReRide Partners

Våra certifierade ReRides-partners hjälper oss att erbjuda det unika ReRide-konceptet. Hitta din närmaste partner och påbörja resan genom ditt livs tryggaste och smidigaste cykelaffär.

Så går det till

Att sälja cykel via ReRide säkerställer en trygg och effektiv säljprocess för såväl dig som säljare som för köparen. Via våra kvalificerade partners kan vi erbjuda både garanti och vägledning som du inte hittar på någon annan marknadsplats.